Servis mašina za industrijsko čišćenje podovaVišegodišnje iskustvo u održavanju profesionalnih mašina za čišćenje dalo nam je privilegiju da na našu referencnu listu stavimo preduzeća kao što je Coca-Cola,Idea,Metro,Inter Ex,Maxi Delhaize,Šabačka mlekara,Robne kuće Beograd,Kika kao i mnoge druge.Profesionalna oprema,visokoobrazovani kadar,lager rezervnih delova kao i pokretna radionica omogućili su višegodišnju saradnju sa zahtevnim klijentima.U roku od 24 sata otkljanjamo defekte opreme na području Srbije.

Koje brendove mašina servisiramo?


Naša firma je generalni serviser Nss-a i Nilfisk Advance opreme za Srbiju,a servisiramo i Comac,Columbus,Santoemmu,Florentini kao i mnoge druge brendove.
Mašine se servisiraju na vrlo odgovoran i kvalitetan način. Vrši se provera,zamena ili remont svih motora,ležajeva,elektronskih elemenata,čišćenje svih plastičnih i metalnih delova,farbanje metalnih delova,uklanjanje blagih ogrebotina sa plastičnih delova,podmazivanje svih mehaničkih sklopova. Radimo generalni remont mašina kao i otklanjanje pojedniačnih kvarova. Preporučujemo godišnji servis mašina kako  bi predupredili  neželjene kvarove.

MAŠINE PRE I POSLE rEMONTA